laserGPS
GPS praćenje vozila - laserGPS Tracking

laserGPS je nova usluga koju pruža naša firma. Ona omogućava da pratite prijavljena vozila širom Evrope i to uz naprednu statistiku. Svi podaci o vozilima se mogu ažurirati prema želi korisnika. U vozila se ugrađuju napredni GPS prijemnici koji putem GSM kartica šalju podatke o trenutnoj lokaciji vozila, brzini, pređenom putu, temperaturu vozila, broj obrtaja, nivo goriva u rezervoaru itd.
Korisnici dobijaju svoj Username i Password sa kojim se loguju na sistem adresu http://gps.lasernet.rs. Na sajtu postoji više lezika i mogućnosti da se izbaeru različiti pregledi mapa i to Google, Satelistkih mapa, TopoMap ili kombinaciju mapa. Sistem može pratiti jedno vozilo ili celu flotu i prikazivati ih na ekranu. Naprednim izveštajima može se dobiti dosta informacija i to o pređenoj kilometraži, prosečnoj i maksimalnoj brzini, vremenu vožnje, vremenu stajanja, temperature motora, prosečan broj obrtaja motora, nivo goriva u rezervoarima, nepravilno istakanje goriva, dotakanje goriva itd... Sve izveštaje možete dobiti na dnevnom ili mesečnom nivo ili po izabranom terminu. Pored tih izveštaja, na ekranu se vide i trenutna brzina, pozicija, broj satelita koje prate vozilo, kvalitet GSM signala, trenutno stanje goriva.
Uređaj je proširiv u na osnovnu verziju se mogu nadograditi naprednije. Merenje nivoa goriva, senzora za broj obrtaja, senzore za otvaranje rezerovara, vrata na vozilu.

 

Novosti
najnovije informacije iz laserNET-a

NEVEROVATNA AKCIJA JE POČELA
NOVI I STARI korisnici moći će da biraju nove brzine po neverovatnim cenama.
01-06-12 - pročitaj više

Digitalni MMDS je u završnoj fazi
Prvo probno puštanje u rad digitalne zemaljse bežične televizije očekujemo da pustimo do 15.06.2012. godine
01-06-12 - pročitaj više

Nova usluga - laserGPS
laserNET je pustio novu uslugu, satelitskog praćenja vozila. Najbolji uređaji firme Tell iz Mađarske i izuzetan software omogućiće praćenje jednog ili više vozila ma gde u svetu..
01-01-12 - pročitaj više

Nova usluga - laserWEB.
laserNET je u svom DataCentru pustio u rad novu uslugu Hostinga i Registracije domena. Brz i pouzdan server, smešten u Srbiji, najidealnije rešenje za firme, a paketi skrojeni po meri svih preduzeća.
01-01-12 - pročitaj više

laserNET pomogao proslavu dana grada Novog Pazara
Za dan grada laserNET je realizovao niz živih prenosa kroz svoju mrežu i time pomogao Regionalnoj TV da svoje usluge podigne na rang nacionalnih operatera.

01-01-12 - pročitaj više